Blog

                    Sneaker Blog
LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

LEGO x adidas ZX 8000 Color Pack

17/06/2021

Obstaja kdo, ki še ni slišal za LEGO? adidas Originals je vzpostavil še eno sodelovanje z danskim proizvajalcem teh legendarnih pisanih kock. Ime LEGO izhaja iz danskega izraza »Leg godt« – »Zabavajte se«. Nemški oblikovalci so se odločili, da bodo navdih črpali iz te ustvarjalne igrače, in so sestavili ekipo LEGO × adidas, ki je ustvarila obutev adidas »Color pack« ZX 8000. V okviru dizajna, ki je plod dela skupine ljudi, so ikonično obliko superg iz poznih osemdesetih let združili z obliko legendarnih kock. Rdeča nit so seveda pisane kocke, katerih značilne elemente, ki se povezujejo, in osnovne barve so prenesli naravnost v legendarno obliko adidasove serije ZX. Celoten dizajn – od podplata do zgornjega dela – je oblikovan v eni barvi, izstopa le oznaka iz rdečega žakarda z logotipom LEGO. Na voljo je šest različnih barvnih različic: siva, rumena, zelena, modra, rdeča in črna. Edini elementi v kontrastni barvi so zgoraj navedena oznaka z logotipom na jeziku in tri bele črte na stranskem delu.

Obutev LEGO bo na svetovni trg postavljena 7. maja in bo dostopna v najboljših trgovinah po vsem svetu, vključno s spletiščem SneakerStudio.

rafcyk


 

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel