O nas

SneakerStudio je na novo odprta trgovina s copati, ki se nahaja v starem mestnem jedru mesta Krakova. Stara hiša, originalna notranjost in skrbno izbrani izdelki so dober kraj za njihov značaj..

 

 

Trgovina sodeluje izključno s certificiranimi proizvajalci, ki zagotavljajo najnovejšo ponudbo, vključno z omejeno zbirko. Izbira v naši trgovini je zelo individualna, temelji na brezčasni zasnovi, funkcionalnosti, naravnih materialih in izvirnih rešitvah. Ne moremo dremal na lovorikah, zato nenehno širimo paleto novih blagovnih znamk in modelov za prikaz izdelkov odražajo vedno v svetovnem merilu.

 

 

Naše poslovanje je polno življenja in pozitivne energije z ustvarjalnostjo in edinstvenostjo. Dopolnjujejo ga ljudje, ki svoje delo štejejo za strastne.

 

Poleg redne prodaje želimo sodelovati in podpreti širše kulturne dogodke.

 

 

 

Poslovni naslov:

ul. Starowiślna 55/3

31-035 Krakow
Poljska

Odpiralni čas: vsak dan od 10.00 do 19.00Online Shop:

 

https://sneakerstudio.si

 

FB: https://www.facebook.com/SneakerStudioCOM

INSTA: sneakerstudio_com

 

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel