Vrnitev blaga

 

 

Imate pravico odstopiti od pogodbe brez navedbe razloga in v 30 dneh.

 

Za uveljavitev pravice do odstopa od kupoprodajne pogodbe mora biti izpolnjen obrazec poslan v paketu skupaj z blagom..

 

Uporabite lahko priloženo predlogo obrazca, ni pa nujno. Da bi zagotovili čas za razmislek o nakupni pogodbi, morate obvestilo o odstopu poslati šele po preteku 30-dnevnega roka.

Če odstopite od kupoprodajne pogodbe, vam bomo povrnili vsa plačila, ki smo jih morda prejeli od vas, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov, ki nastanejo zaradi vaše izbire načina dostave, ki ni ponujen, ali izbire najcenejšega načina dostave), in jih bomo plačali najkasneje v 30 dneh od dneva vročitve izjave o odstopu od kupoprodajne pogodbe.

Ko vrnemo kupnino, uporabimo isto plačilno sredstvo, ki ste ga uporabili za prvotno transakcijo, razen če zahtevate drugače. Plačilo se izvede le ob prejemu vrnjenega blaga ali če dokažete, da ste blago vrnili, kar nastopi prej.

Blago morate vrniti nemudoma, v vsakem primeru pa najkasneje v 30 dneh po tem, ko ste nas obvestili o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Rok za vračilo blaga se šteje za izpolnjen, če je blago vrnjeno v navedenih 30 dneh.

 

Čevlje lahko vrnete na naslov:

 

GLS / Pactic / OL - SNEAKERSTUDIO
Cesta v Prod 84
Ljubljana, 1000, Slovenia


 

 

 

 

 

Obrazec za odstop

 

 

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel