Vrnitev blaga

 

 

Imate pravico do odstopa od pogodbe brez navedbe razloga in v roku 30 dni.

 

Da bi uveljavili pravico do odstopa od nakupne pogodbe, morate izpolnjen obrazec poslati na naslov e-mail: info@sneakerstudio.si.

 

Uporabite lahko obrazec priložene predloge, vendar to ni potrebno. Da bi zagotovili odstopno obdobje od nakupne pogodbe, morate obvestilo o odstopu poslati šele po poteku 30-dnevnega roka.

Če odstopite od nakupne pogodbe, bomo povrnili vsa plačila, ki sme jih prejeli od vas, vključno s stroški dostave (brez dodatnih stroškov, ki izhajajo iz dejstva, da ste izbrali drugačen način dostave od tistega, ki ste ga ponudili, ali ste izbrali najcenejši način dostavo) in jih bomo plačali najpozneje v 30 dneh od datuma vročitve obvestila o odstopu od nakupne pogodbe.

Ko vrnemo vračilo, uporabimo isti način plačila, ki ste ga uporabili za prvotno transakcijo, razen če ne zahtevate drugače. Plačilo se opravi le, ko dobite vrnjeno blago nazaj ali če dokažete, da ste blago vrnili, kar nastopi prej..

Blago morate vrniti takoj ali v vsakem primeru najkasneje 30 dni po tem, ko nas obvestite o odstopu od nakupne pogodbe. Rok vračila blaga se šteje za izpolnjeno, če bo blago vrnjeno v določenih 30 dni..

 

Obutev lahko vrnete na naslednji naslov:

 

GLS/Pactic/OL - SNEAKERSTUDIO
Cesta v Prod 84
Ljubljana, 1000, Slovenia


 

 

 

 

 

Odstopni obrazec

 

 

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel