adidas Originals

Število najdenih izdelkov: 709

V naši spletni trgovini lahko najdete najnovejše modele moških čevljev adidas. Te znamke ni treba posebej predstavljati. Znamka adidas izvira iz Nemčije in je v zadnjem stoletju bliskovito osvajala modni svet, danes pa narekuje najnovejše trende. Moške superge adidas zagotavljajo udobje in eleganten videz. Zato so čevlji adidas odlični za vse vrste vadbe, hkrati pa lahko izboljšajo vaš vsakdanji stil.

 

Moški čevlji adidas – način življenja

 

Izberite moško obutev adidas, kadar se odpravljate na vadbo ali pa bi le radi dopolnili svoj vsakdanji videz. Moški pogosto izberejo praktične modele v vsestranski črni ali beli barvi, radi pa tudi preizkušajo čevlje adidas v rdeči barvi. Moškim je videz enako pomemben kot ženskam.

 

Med našimi priljubljenimi modeli lahko najdete tako nizke superge kot moške visoke čevlje adidas. Danes lahko pogosteje kot pri športnikih na košarkarskem igrišču superge opazite pri ljudeh, ki jih nosijo za dopolnitev svojega privlačnega urbanega videza. Moški visoki čevlji adidas so le ena od številnih možnosti, ki jih nudi ta ikonska znamka. Eni izmed najbolj priljubljenih so klasični čevlji adidas Superstar in adidas Stan Smith.

 

Moške superge adidas – športni copati iz leta 2020

 

Moški čevlji adidas so nepogrešljiv del vaše športne opreme. Moški izberejo superge adidas, kadar se odpravijo teč, igrat košarko ali v telovadnico. Čevlji znamke adidas zagotavljajo udobje in omogočajo, da vaša stopala z lahkoto dihajo. Zaradi uporabljenih visokokakovostnih materialov zunanji podplat zagotavlja boljši oprijem, notranji podplat pa odlično blaži udarce.

 

V naši spletni trgovini lahko najdete najnovejše čevlje adidas iz leta 2019 in najboljše športne modele, kot je Nite Jogger. Znamka adidas je popolna kombinacija stila in udobja – zagotavljajo jo visokokakovostni materiali in skrbna izdelava. 

 

Nudimo tudi: čevlje adidas | ženske čevlje adidas | čevlje adidas Superstar | adidas ZX FLUX | adidas NMD | adidas Gazelle

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel