adidas Performance

Število najdenih izdelkov: 46
12

Linija adidas Performance je edinstvena kolekcija, namenjena nadobudnim športnikom in tistim, ki se navdušujejo nad aktivnim življenjskim slogom. Če želite delati odločne korake – ne glede na to, s katerim športom se ukvarjate – izberite par iz kolekcije Performance. Med izbranimi modeli v trgovini SneakerStudio lahko najdete superge, izdelane iz visokokakovostnih inovativnih materialov, ki vas bodo navdušile z edinstveno obliko. Čevlji adidas Performance so na voljo v fluorescentnih večbarvnih kombinacijah. Če imate raje klasičen videz – brez skrbi – tudi vi boste našli popoln par zase. Nekateri modeli, ki so na voljo na spletni strani SneakerStudio, vsebujejo peno, sestavljeno iz zrnc, za blaženje udarcev (Boost foam). Pena vam bo ob vsakem koraku povrnila energijo, tako da bo vaša športna vadba še bolj učinkovita!

 


V celoti izpolnjen poslovni načrt – kratek pregled zgodovine znamke adidas


Znamka adidas je nastala leta 1949. Ustanovil jo je Adolf Dassler – podjetnik iz Nemčije. Že od samega začetka je bil njegov cilj, da bi popolnoma spremenil trg. In to mu je uspelo – čevlji adidas so dejansko spremenili pravila igre, saj so bili izdelani iz trpežnih materialov, ki so stopala ščitili pred morebitnimi poškodbami. Superge so postale izdelek, ki je bil priljubljen tako med profesionalnimi kot nadobudnimi športniki. Čevlje so nosili (in jih še vedno nosijo) največji zvezdniki. Znamka adidas je temeljila na nenehnem razvoju, strasti in dovršenosti, zaradi česar je podjetje adidas postalo eno najbolj prepoznavnih na svetu. Njihove inovativne izdelke odlikujejo edinstvena oblika in materiali, ki jih nenehno izboljšujejo, da bi izdelali najboljše čevlje, oblačila in dodatke.


Dosezite vse svoje cilje s čevlji adidas Performance – na voljo v trgovini SneakerStudio


Vsak športnik za razvoj in uspeh potrebuje primerno opremo. Superge adidas Performance – odlični čevlji, ki bodo držali korak z dejavnostmi, nad katerimi se navdušujete. Oglejte si izbrane modele v trgovini SneakerStudio in si izberite par po vaši meri. Če iščete oblačila za vadbo, ne spreglejte oddelka adidas Performance z oblačili za šport in prosti čas.

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel