adidas Originals

Število najdenih izdelkov: 1046

Znamka adidas je skoraj sinonim za superge. Naključje? »Ne bi rekel,« bi odgovoril vsak, ki je svoja stopala že kdaj razvajal s čevlji adidas. Znamka adidas je prava ikona v svetu obutve. Ne le, da nudi vrhunske čevlje in dodatke za športnike, ampak tudi narekuje modne trende. V trgovini SneakerStudio lahko najdete ženske čevlje adidas – modele, s katerimi boste izboljšali vadbo ali dopolnili svoj vsakdanji videz. Oglejte si jih! Preglejte našo ponudbo!

 


Ženske superge adidas – vaš prvi korak do popolnega teka


Ženski športni copati adidas so nepogrešljiv element vsake vadbe. So zračni, udobni in ščitijo vaša stopala pred poškodbami. Odkrijte različne modele – oglejte si živo rožnat model Ultraboost, ki je popolnoma spremenil izkušnjo teka, ali izberite čevlje adidas Iniki Runner, ki nudijo izjemno udobje in izboljšajo vaše rezultate. Športne copate adidas odlikujejo prožen podplat, popolno oblazinjenje in zračnost. Izberite ženske superge adidas in pustite tekmece za seboj!


Ženski čevlji adidas – vsestranska trendovska obutev


So vam všeč čevlji adidas Superstar v črni barvi? Ali pa morda model Gazelle v beli barvi? Dopolnite svoj vsakdanji videz z enim od adidasovih edinstvenih modelov. Ne odrecite se udobju, da bi bili modni. V naši trgovini lahko najdete tako žensko obutev adidas, ki je zaznamovala leto 2018, kot najnovejše modele iz leta 2019. Izstopajte s prepoznavnimi tremi črtami in klasično obliko adidasovega čevlja. Obujte superge adidas in se povzpnite do vrha v velikem slogu. Oglejte si jih!

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel