adidas Performance

Število najdenih izdelkov: 41
12

Znamke adidas ni treba posebej predstavljati. Obožujete jo zaradi visoke kakovosti, prepoznavnih treh črt in izjemnega udobja med nošenjem. V podjetju adidas odlično opravljajo svoje delo – imajo dolgoletne izkušnje, pridobili so zaupanje najuglednejših znanih športnikov in izdelali ikonske modele, ki so še vedno v modi. Iščete trendovsko obutev, s katero bi popestrili svoj stil? Našli ste jo! Oglejte si čevlje iz kolekcije adidas Performance!

 


Nazaj v preteklost – poglejmo, kakšni so bili začetki


Vse se je začelo leta 1924, ko sta se brata Dassler odločila, da bosta odprla tovarno čevljev. Prvi uspeh sta doživela le 4 leta kasneje, ko je nemška atletinja Lina Radke postavila svetovni rekord v teku na 800 m – in pri tem nosila čevlje, ki sta jih izdelala brata. Ko se je začela 2. svetovna vojna, je podjetje adidas začelo izdelovati čevlje za vojake.


Leta 1948 sta se brata Dassler odločila, da bosta šla vsak svojo pot. Leto kasneje je eden od bratov – Adolf – ustvaril znamko s slavnimi tremi črtami. Znamka je še naprej cvetela, predvsem zaradi športnikov, ki so razširjali njen sloves. V poznih 60. letih prejšnjega stoletja je Adolf Dassler predstavil prvo adidasovo trenirko, leta 1970 pa je oblikoval prvo nogometno žogo za svetovno prvenstvo pod okriljem Fife.


adidas Performance – najljubša linija vseh modnih navdušenk


Čeprav je bila znamka dobro uveljavljena na trgu (in je še vedno!), adidasovi oblikovalci niso počivali na lovorikah. Nenehno so iskali nove rešitve, s katerimi bi zadovoljili svoje kupce. Linija adidas Performance je prišla na trg leta 2004 kot rezultat sodelovanja z britansko modno oblikovalko Stello McCartney. Linija je hitro postala priljubljena, saj so bile modne navdušenke navdušene nad kombinacijo športne obutve in modnega sveta. Ta novi trend je postal norma, ki navdušuje tako ljubiteljice vadbe kot tiste, ki rade sledijo najnovejšim trendom. Vam je to všeč? Potem poiščite popoln par zase!

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel