adidas Performance

Število najdenih izdelkov: 133
12

adidas Performance je posebna linija, namenjena športnikom. Odlikujeta jo napredna tehnologija in prefinjen slog. Izdelki so idealni za tiste, ki pričakujejo, da bo njihova športna oprema nedvomno zanesljiva. Tako ženske kot moški bodo med našim širokim izborom modelov adidas Performance našli popoln par zase. Inovativna obutev uporabniku zagotavlja udobje med treningom ali nastopom. Ženski in moški čevlji adidas Performance so bili zasnovani za uporabo pri različnih športnih dejavnostih, kot so tek, nogomet ali telovadba. 

 

adidas Performance – najboljši čevlji za športnike

 

Linija adidas Performance je bila zasnovana z mislijo na športnike. Posamezni izdelki se razlikujejo glede na to, za kaj so predvideni – na primer, za kateri šport – vsi pa so zelo trpežni in funkcionalni. Uporabljene tehnologije zagotavljajo zanesljivo blaženje udarcev in stabilizacijo stopala. Primer dovršenega izdelka iz linije adidas Performance so superge adidas Ultraboost. Najnovejši modeli teh čevljev za profesionalne športnike so na voljo v naši trgovini. Njihovi notranji podplati ob vsakem koraku povrnejo energijo, zunanji podplati zagotavljajo boljši oprijem na zahtevnih površinah, zgornji del iz blaga pa omogoča, da stopala z lahkoto dihajo.

 

adidas Performance – popolna oprema za športnike

 

Med izbranimi izdelki v trgovini SneakerStudio so predvsem športni čevlji, vključno z izdelki adidas Ultraboost in visokokakovostnimi japonkami. Vendar pa proizvajalec nudi še veliko več, saj linija adidas Performance ne zajema le obutve, ampak tudi oblačila za šport in prosti čas. Oblačila Ultraboost so visokozmogljiva in trpežna. Tako kot čevlji zagotavljajo udobje med vadbo, saj zmanjšajo potenje in telesu pomagajo dihati. Izdelki adidas Performance so lahki, vendar hkrati trpežni, tudi v izjemno neugodnih pogojih. Oblačila za šport in prosti čas so na voljo v najrazličnejših barvah, zato z njimi ne boste le bolje vadili, ampak tudi čudovito izgledali.

 

 

Dober položaj znamke je nemške oblikovalce spodbudil, da niso počivali na lovorikah. Lahko bi preprosto ves čas na trg dajali znane zgodovinske linije (superge, ki so bile popularne med raperji v 80. letih prejšnjega stoletja in so sedaj ponovno na voljo) in služili denar z recikliranjem starih idej. Namesto tega so si prizadevali za nekaj več – kar je v svetu mode morda presenetljivo – in rezultat je bil velik korak naprej. Linija adidas Performance je prišla na trg leta 2004 kot rezultat sodelovanja z britansko modno oblikovalko Stello McCartney. Linija je hitro postala priljubljena, saj so bile modne navdušenke navdušene nad kombinacijo športne obutve in modnega sveta. Ta novi trend je postal norma, ki navdušuje tako ljubiteljice vadbe kot tiste, ki rade sledijo najnovejšim trendom.

 

V naši trgovini boste našli tudi: moške čevlje adidas Performance | ženske čevlje adidas Performance

Če izberete "Sprejemam", SneakerStudio dovolite uporabo piškotkov, slikovnih pik, oznak in podobnih tehnologij. Te tehnologije uporabljamo za zbiranje informacij o vaši napravi in brskalniku, za sledenje vaše dejavnosti v tržne in funkcionalne namene, na primer prikazovanje prilagojenih oglasov in izboljšanje delovanja spletnega mesta. SneakerStudio lahko te podatke posreduje tretjim osebam - vključno z oglaševalskimi partnerji na družbenih medijih, kot so Google, Facebook in Instagram - v marketinške namene. Če želite pridobiti več informacij in razumeti, kako in v katere namene uporabljamo vaše podatke (npr. zagotavljanje varnosti, upravljanje funkcije nakupovalne košarice in prijava), preberite naše obvestilo o zasebnosti (glejte razdelek Informacije o piškotkih).Poglej več
Close
pixel